Protų mūšis

2023 m. balandžio 20 d. mūsų mokyklos komanda – Eimantas Jonkus (5 kl.), Lukas Manjot Singh (6 kl.), Nerija Vaičiūtė (7 kl.), Mantas Augutis (8 k.) dalyvavo Kretingos rajono 5–8 klasių mokinių protų mūšyje “Ką žinai apie profesijas ir darbo pasaulį”.
Renginys vyko Kretingos rajono savivaldybės M. Valančiaus viešojoje bibliotekoje, į kurią susirinko Kretingos rajono Kūlupėnų pagrindinės mokyklos, Jokūbavo A. Stulginskio ir Kartenos mokyklų-daugiafunkcių centrų, Darbėnų, Salantų ir Vydmantų gimnazijų bei S. Daukanto ir M. Daujoto progimnazijų komandos. Renginio tikslas – supažindinti mokinius su profesijomis ir darbo pasauliu. Kovėsi 9 komandos sudarytos iš keturių 5–8 klasės mokinių
Pirmoji užduotis buvo prisistatymas. Sužavėta mokinių entuziazmu komisija už šią rungtį visiems dalyviams skyrė vienodą taškų skaičių -1balą.
Toliau komandos susirungė Kahoot žaidime “Apie profesijas ir ne tik”, čia reikėjo ne tik žinių, išradingumo, bet ir gebėjimo greitai priimti sprendimus, veikti vieningai kaip komanda.
Trečiasis etapas-proto mūšis, jo metu teko atsakyti į pačius įvairiausius klausimus, susijusius su profesijomis. Po labai atkaklios, įtemptos, bet smagios kovos susumuoti rezultatai ir paskelbti nugalėtojai.
Mūsų komanda užėmė garbingą III vietą, labai tuo džiaugiamės! 1 vietą iškovojo Darbėnų, 2–Salantų gimnazijos komandos, visi dalyviai apdovanoti padėkomis už dalyvavimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *