Išvyka į E. Galvanausko profesinio mokymo centrą

Birželio 16 d. 6-10 klasių mokiniai, lydimi dešimtokų auklėtojos Dalios Puotrienės ir karjeros specialistės Almos Slaboševičienės, dalyvavo pažintinėje išvykoje į Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centrą ir sektorinį vairuotojų praktinio mokymo centrą.
Pirmiausia aplankytas E. Galvanausko profesinio mokymo centras, susipažinta su apdailininko, fasadų šiltintojo, apdailos ir pastolių montuotojo, dažytojo-tinkuotojo, slaugytojo padėjėjo, paramediko profesijomis ir mokymo programomis. Mokiniai apžiūrėjo mokymo klases, praktiškai pabandė atlikti vieną ar kitą užduotį.
Vėliau vykta į Ketvergių kaime, Klaipėdos rajone įsikūrusį mokyklos autodromą. Čia mokinių laukė pažintis su centru, žinių patikrinimas saugaus eismo viktorinoje. Galima pasidžiaugti, jog mokinių žinios tikrai neblogos. Smagiausia dalis buvo išbandyti jėgas vairavimo simuliatoriuje, po šio patikrinimo mokyklos vairavimo instruktorius pravedė ekstremalaus vairavimo pamokėlę jau tikrame automobilyje.
Dėkojame Klaipėdos E. Galvanausko profesinio mokymo centro karjeros specialistui Vilhelmui Simėnui už suorganizuotą pažintį su mokykla ir smagius įspūdžius! Tikime, jog kažkam šis vizitas padės apsispręsti renkatis būsimą profesiją ar mokslo įstaigą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *